Sastav

Profolan za svoje uspešno dejstvo može se zahvaliti inovativnoj mešavini prirodnih sastojaka-formuli Grow3, koja odgovara pre svega za stimulaciju rasta kose, a takodje za jačanje njene prirodne boje i vitaminima i mineralnim sastojcima koji blokiraju DHT, čineći to da se popravlja krvotok kože glave i jača folikul dlake.

Brojna klinička ispitivanja potvrdjuju pozitivno delovanje suplementa Profolan na kondiciju kose kod muškaraca. Čak 9 od 10 klijenata je potvrdilo visok stepen zadovoljstva u vezi sa postignutim rezultatima sproveden terapije već posle 3 meseca regularnog korišćenja preparata. Dovoljno je 2 kapsule dnevno, da bismo se oslobodili problema ćelavosti jedno zauvek! Uspešnost proizvoda Profolan zasniva se na korišćenju prirodnih sastojaka, koji, što je važno, ne izazivaju nikakve neželjene efekte. Ta prirodna terapija protiv ćelavosti je u potpunosti bezbedna za organizam.

01

KOPRIVA

Obična kopriva (Urtica dioica) I kopriva žara (Urtica urens) su biljke koje su predstavnici porodice koprivnjača. Obe vrste imaju karakteristike širokog nazubljenog I srcolikog oblika lista. Cvetovi, lišće, seme i koren koprive koriste se kod različitih terapija zato što oni sadrže u sebi različita hemijska jedinjenja. Izmedju ostalog zahvaljujući visokom sadržaju lekovitih osobina, taj sastojak ima genijalan uticaj na smanjenje procesa opadanja kose što potvrdjuju izvršena ispitivanja.

02

KONJSKI REP

Konjski Rep (Equisetum arvense) je lekovita biljka koja raste uglavnom u Evropi. Sastojak poseduje izvrstan izvor hranljivih materija, koje imaju široku upotrebu. Potvrdjuju to brojna ispitivanja izmedju ostalih i ona izvršena od strane specijalista Medicinskog Centra Univeziteta Maryland. Sadržaj toga sastojka u preparatu garantuje jačanje kose iznutra dajući korenu vitamine i puno drugih mikroelemenata neophodnih za poboljšanje opšteg stanja kose.

03

L-CISTEIN

L-Cistein je jedna od dvadeset glavnih aminokiselina pripadajućih grupi endogenih. Karakteristična osobina L-Cisteina je jedinstvenost hranljivih sastojaka koji se u njemu nalaze. Izmedju ostalog učestvuje i u procesima nege i regeneracije ćelija. Zato njegov nedostatak jako često dovodi do opadanja kose. Odgovarajuća količina L-Cisteina u preparatu daje sigurnost da će terapija uz pomoć toga preparata doneti zadovoljavajući efekat.

04

VITAMINI I MINERALI

U okviru sastava preparata nalaze se istovremeno vitamini kao što je E i B6, koje po mišljenu Medicinskog Centra Univerziteta u Marylandu imaju ogroman uticaj na rast kose. Osim toga, već od devedesetih godina su davali hipotezu, da elementi kao što su cink ili bakar mogu da uspore opadanje kose. Sprovedeni eksperimenti unapred su dokazali, da cink i bakar zaustavljaju smanjenje folikula dlake i ubrazavaju njihovu regeneraciju.