Najčešće postavljana pitanja

f

KADA MOGU DA SE NADAM PRVIM EFEKTIMA KORIŠĆENJA PROFOLANA?

Uzimajući u obzir činjenicu da kosa raste u proseku 1,3 centimetra mesečno, preporučuje se korišćenje preparata Profolan minimalno kroz 3 meseca. Neki muškarci su proimetili brži rast kose već u toku prvih 6 nedelja, dok se kod nekih zadovoljavajući efekat pojavio tek posle nekoliko meseci korišćenja suplementa. Najbolji rezultati na osnovu uradjenih ispitivanja primećeni su posle 6 meseci lečenja, ipak treba istaći, da već ranije nastupa vidljivo poboljšanje gustine i smanjuje se opadanje kose.

f

DA LI PROFOLAN DELUJE NA SVAKI OBLIK ĆELAVOSTI?

Profolan, za razliku od drugih preparata dostupnih na tržištu, deluje unutar organizma i koncentriše se na primarnom uzroku kod svakog tipa ćelavosti. Suplement uspešno i potpuno prirodno savladava problem sa gubitkom kose bez obzira na to šta je povod ćelavosti-starosno doba, genetika, stres, itd.

f

ŠTA JE TO GROW3 I KAKVE MA OSOBINE?

Inovativni kompleks Grow3 je veza izmedju akstrakata iz koprive, konjskog repa i L-cisteina. Svi sastojci aktivno učestvuju u zaustavljanju delovanja hormona DHT, koji je odgovoran za ćelavost, a takodje intenzivno stimulišu proces izrastanja nove kose. Profolan takodje sadrži i vitamine i minerale koji imaju pozitivan uticaj na produkciju i kondiciju kose, sa čim u vezi i zadržavaju njenu prirodnu boju.

f

ŠTA JE TO DHT?

DHT ili dihidrotestosteron je nepoželjan hormon, čiji povećan nivo se pojavljuje kod muškaraca koji imaju problem sa opadanjem kose. DHT izaziva gubitak boje kose, koja postaje lomljiva i znatno brže počinje da opada. Na osnovu medjunarodnih ispitivanja, zaključuje se da opadanje nivoa hormona DHT i blokiranje dostupnosti hormona do folikule dlake je uspešno rešenje kod problema gubitka kose kod muškaraca. Supstance koje sadrži preparat Profolan aktivno zaustavljaju nepoželjno delovanje hormona DHT i istovremeno stimulišu rast nove kose.

f

NA KOJI NAČIN KORISTITI TABLETE PROFOLAN?

Korišćenje tableta Profolan je veoma prosto. Docoljno je popiti 2 kapsule dnevno u toku obroka sa čašom vode (minimum 300 ml).

f

KOJE OSOBE NE BI TREBALO DA KORISTE TABLETE PROFOLAN?

Preparat ne bi trebalo da koriste muškarci ispod 18. godine života. U slučaju nedoumica pred početkom korišćenja potrebno je konsultovati se sa producentom preparata ili neposredno sa lekarom posebno ako koristiš druge lekove ili boluješ od bilo kojih bolesti. Profolan je u potpunosti prirodan preparat i siguran je po Tvoje zdravlje zato što su neželjeni efekti veoma retki.

f

DA LI PROFOLAN IZAZIVA NEŽELJENE EFEKTE?

Uspeh produkta Profolan zasniva se na korišćenju u potpunosti prirodnih sastojaka, koji ne izazivaju nikakve neželjene efekte. Terapija je zato u potpunosti bezbedna za organizam. Kapsule su lake za gutanje, oslobodjene dodataka, konzervansa, veštačkih zasladjujućih supstanci i boja. Nasutpanje kratkoročnih reakcija može biti izazvano korišćenjem tableta na prazan stomak, a ne u toku obroka ili istovremeno sa drugim lekovima. Bilo bi dobro konsultovati se sa lekarom pre početka terapije, posebno u slučaju kada je dijagnostifikovana bilo koja bolest.

f

ŠTA AKO NISAM ZADOVOLJAN REZULTATIMA?

Proizvod Profolan poseduje garanciju od 90 dana povraćaja novca od strane producenta. To znači da, u situaciji gde bez obzira na regularno korišćenje tableta, klijent ne primećuje zadovoljavajuće rezultate, može bez suvišnih pitanja i dodatnih uslova poslati svako neiskorišćeno pakovanje, za koje dobija povraćaj novca.