0

Mišljena klijenata

Profolan zahvaljujući svojoj izuzetnoj formuli promenio je život mnogim ljudima i pomogao im osloboditi se kompleksa u vezi sa ćelavošću. Mnogobrojna mišljenja zadovoljnih korisnika Profolana potvrdjuju uspešnost toga suplementa. Upoznaj se sa nekima od njih!

  • Kosa mi je počela da opada već sa 20 godina. Probao sam razne preparatedostupne na tržištu-kreme, tablete. Efekta nikada nije bilo. Iskreno govoreći prestao sam da verujem, da nešto može da mi pomogne, verovao sam da je to genetika i da se ništa sa tim ne može uraditi. Praktično sam odustao u borbi protiv ćelavosti, kada sam slučajno naišao na tablete Profolan. To je istinsko čudo! Kosa je postepeno prestala da mi opada, a oko 2 meseca kasnije na mestu izgubljene kose pojavila se nova. Preporučujem!

    Frederick Young - USA

  • Posle razvoda sam bio potpuno uništen, nisam imao želju bukvalno ni za čim. A osim toga počela je da mi opada kosa. Kolega mi je preporučio Profolan i... Tako je počela lavina pozitivnih promena u mom životu. Kosa je počela da raste, a šta više vratila se njena prirodna boja bez sedih pramenova! Već 4 meseca idem u teretanu i skoncentrisao sam se na sopstvenom razvoju. Moja sigurnost u sebe i novi izgled imaju takodje uticaja i na moj posao-juče sam dobio unapredjenje od šefa!

    John S. Anderson - USA

  • Moje sve veća ćelavost bila je sjajna tema za šalu od strane mojih drugara, a i sam sam se trudio da ima distancu do tog problema, ipak nije mi bilo lako. Sa svojih 40 godina odlučio sam da na kraju moram nešto sa tim da uradim. Počeo sam da kroistim tablete Profolan i već posle prvog meseca bio sam iznenadjen rezultatima. Ćelavljenje je prestalo! U toku narednih meseci kosa je počela da mi raste. Danas se spremam da odem kod frizera, a uveče idem na sastanak sa mojom novom devojkom. Mogu slobodno da kažem da mi je Profolan promenio život!

    Ross Moon - USA

0